ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ CALYPSO

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΛΥΨΩ

Τοποθεσία

Κτισμένο σε καταπράσινη πλαγιά, το Calypso Apartments στο Βαθύ της Ιθάκης είναι ένα νεόκτιστο συγκρότημα πολυτελών & β’ κατηγορίας ενοικιαζομένων δωματίων & διαμερισμάτων.

Προσφέρει ευχάριστη διαμονή σε εξαιρετικά καταλύματα, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με ανεπανάληπτη θέα, όχι μόνο προς τη γραφικότατη πόλη και το λιμάνι του Βαθέως αλλά και προς τη συστάδα των Εχινάδων Νήσων μέχρι τη Λευκάδα και τη Στερεά Ελλάδα.

Άνεση

Κάθε δωμάτιο του Calypso Apartments, ανεξαρτήτως κατηγορίας, διαθέτει ψυγείο, τηλεόραση, κλιματισμό κι ολοκαίνουριο μπάνιο. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Εξορμήσεις

Για όσους αγαπούν τον περίπατο στη φύση, έχουμε εξασφαλίσει την πρόσβαση σε γραφικό μονοπάτι, που, ακολουθώντας μια ευχάριστη διαδρομή μέσα από φυσικό δασάκι με αγριοβελανιδιές, καταλήγει στο δημόσιο δρόμο προς το Βαθύ. Σε κοινόχρηστο χώρο κοντά στην είσοδο του μονοπατιού, ένα υπαίθριο πετρόκτιστο barbecue βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών μας.

Πάρκινγκ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας, το Calypso Apartments διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης και δωμάτια με πρόσβαση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Σας περιμένουμε!

Αντλώντας έμπνευση από την «αρχοντική θεά» του Ομήρου, την «καλλίκομη» νεράιδα Καλυψώ, το Calypso Apartments είναι έτοιμο να σας αποπλανήσει. Σας περιμένουμε!

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Ιθάκη